ImplementDiversity AB (556702-3980), Box 284, 751 05 Uppsala
info@implementdiversity.com

Diskussionskortlek #hurärdethososs

Kortleken #hurärdethososs jämställdhet mångfald är konkreta och praktiska verktyg för att diskutera och utveckla jämställdhet, mångfald och en inkluderande kultur på er arbetsplats.

Kortleken finns som fysisk och digital kortlek. Den finns på svenska, engelska, tyska, franska, spanska, polska och finska. 

Kortleken innehåller 25 diskussionskort om jämställdhet och mångfald, med fokus på er arbetsplats. (I den engelska, tyska, franska, spanska, polska och finska varianten är det 24 diskussionskort.) Diskussionskorten tar upp fakta/information och ställer frågor så att ni kan diskutera ”hur är det hos oss?”. Materialet är baserat på forskning och erfarenheter av praktiskt arbete med jämställdhet och mångfald.

Du kan testa fem diskussionskort gratis. Här kan du ladda ner smakprov på den digitala kortleken (pdf-fil): 

Diskussionskortlek#hurärdethososs smakprov(svenska) 

Digital cardgame #atourworkplace sample (English)

Digital cardgame #anUnseremArbeitsplatz sample (German)

Digital cardgame #ANotreTravail sample (French)

Digital cardgame #EnNuestroTrabajo sample (Spanish)

Digital cardgame #MeidänTyöpaikallamme sample (Finnish)

Digital card game #unaswpracy sample (Polish)

Köp den fysiska kortleken på svenska, engelska, tyska, franska, spanska, polska och finska i webbutiken på hurardethososs.se (svenska) eller atourworkplace.com (in English). Hos bokhandlarna Bokus, Akademibokhandeln m.fl. kan du köpa den fysiska kortleken på svenska, engelska och tyska.

Vill ni ha kortleken digitalt på er arbetsplats intranät? Med standarddesign eller er egen design? Kontakta oss för mer information.

Mer information om appen och kortlekarna finns på hurardethososs.se (svenska) och atourworkplace.com (in English)