ImplementDiversity AB (556702-3980), Box 284, 751 05 Uppsala
info@implementdiversity.com

App & kortlek #hurärdethososs

Mångfald, jämställdhet och inkluderande arbetsplats

Appen #inclusion och kortleken #hurärdethososs jämställdhet mångfald är konkreta och praktiska verktyg för att diskutera och utveckla jämställdhet, mångfald och en inkluderande kultur på er arbetsplats.

Appen finns på svenska och engelska, kortleken finns på svenska, engelska och tyska. Den engelska versionen av kortleken heter #atourworkplace inclusion och den tyska #anUnseremArbeitzplatz

Appen och kortleken innehåller 25 diskussionskort om jämställdhet och mångfald, med fokus på er arbetsplats. (I den engelska och tyska varianten är det 24 diskussionskort.) Diskussionskorten tar upp fakta/information och ställer frågor så att ni kan diskutera ”hur är det hos oss?”. Materialet är baserat på forskning och erfarenheter av praktiskt arbete med jämställdhet och mångfald.

Du kan testa fem diskussionskort gratis. Antingen via gratis-appen #inclusion mini i din smarttelefon eller som pdf-fil: 

#hurärdethososs mini (svenska) #atourworkplace mini (English)   #anUnseremArbeitsplatz mini German)   

Appen #inclusion säljs i  i din smarttelefons app-shop. Sök på #inclusion så hittar du den.

Köp den fysiska kortleken på svenska, engelska eller tyska i webbutiken på hurardethososs.se eller atourworkplace.com  (English) eller hos webbhandlarna Bokus eller Adlibris.

Mer information om appen och kortlekarna finns på hurardethososs.se (svenska) och atourworkplace.com (English)